NEPEK VILAGMOZGALMARA

Meghivo a 2006 Augusztusaban - RENDERZETT EUROPAI

A « Népek vilàgmozgalma » röviden NVM

1998 ota lehetöséget ad azoknak a csoportoknak, melyek közös elvek (hallmarks) alapjàn harcolnak a szellemi és anyagi gondokkal küszködö népek jobblétéért.

A franciaorszàgi « indiàn karavàn » kezdeményezésére 1999- töl kezdve mozgalmi vilagnapokat szerveztek Seattle-ben, Genova-ben és Pràgàban, a nagyhatalmak érdekeit szolgàlo intézmények ellen, miut a G8 (nyolc nagyhatalom) a Vilàgbank, Vilàgpiac...

Ezeken a talàkozokon a NVM volt a megindito és összetarto erö, anélkül, hogy irtak volna erröl az ujsàgokban, de mi emlékezünk mindenre és ez a fontos.

A szellemi és anyagi gondokkal küzködö emberek segitségéhez a NVM-hez csatlakozo csoportok uj eröt adnak.

INTERNET CIM : http://stamp.poivron.org/

CIMÜNK : stamp@poivron.org/

NVM HALLMARKS

STAMP - Augustus 19 töl semptember 3 ig 2006 - NVM

A NVM elveit maguknak vallo csoportok europàban kétévenként gyülnek össze egy közös szervezö (convenors) meghivàsàra. 1998 ota ezek a pàr napos összejövetelek lehetöséget adnak a különbözö csoportok egymàs megismerésére és eszmecseréjévre. Az utolso talàkozok 2002 szeptemberében Leidenben (Hollandia) és 2004 juliusàban Belgràdban (Szerbia) zajlottok le többszàz részvevövel. Ebben az évben évben a francianyelvü STAMP csoport, les TimbréEs (Hobortosok) a szervezö,k és 2006 augusztusàban a talàlkozo nàlunk lesz Franciaorszàgban

E célbol, pàr honappal a talàkozo elött utazàsokat szerveznek, melyek célje a mozgalom megismertetése. Egyidöben lehetöséget teremtenek az ottani részvevök utazàsi lehetöségeire.

A elömunkàk, a talàlkozok megszervezésére sok energiàt igényelnek, de még több örömet szereznek. A rendezök a « Hobortosok » rendszeresen összegyülnek màs és màs helyen. A következö talàlkozo Budapesten àprilis 20, 21 es 22 en lesz.

Màr most gondolni kell az anyagi feltételek megteremtéséhez a keleti orszàgok részvevöi segitségére (utazàs, vizum).Minden hozzàjàrulàst szivesen fogadunk (pénz, kenöcs szunyogcsipés ellen, csavarhuzo vagy szalàmi es kolbàsz) Az adomànyokat el lehet küldeni az

STAMP c/o LONGO MAI 04300 LIMANS - FRANCE

STAMP

A « Hobortosok » STAMP a következö alapokon szervezik a tolàlkozot.

A mozgolom megimerése, kiterjesztése és megszilàrditàsa, mely két lépésben zajlik le.

  1. Elsöként : Augustus 19 töl 27 ig. Öt különbözö europai orszàgok csoportjai megismerkednek és eszmecserét folytatnak. A kivàlasztott vàrosok : Lyon, Toulouse, Lavour, Dijon, Genève.

  2. Màsodlépésben : Augustus 30 töl September 3 ig. A màr részvevö csoportok négy-öt napra összegyülnek ujra és együtt dolgozzàk ki a körös programot, a rendezést.

A talàlkozok ideje alatt mindenki egyenranguan vesz részt, ez lehet eszmecsere, hàzimunka...

A keleteuràpai orszàgok bevonàsa a mogalomba nagy fontossàgu.

WE ARE EVERYWHERE

STAMP: PlaquetteHu (dernière édition le 2008-12-19 19:00:03 par anonyme)